Healing

Healing

Als je paard niet lekker in zijn vel zit dan wil je er alles aan doen om hem te helpen. Je wil zijn gekwelde ogen weer snel blij zien. Maar wat doe je als je overal al geweest bent en je paard voelt zich nog steeds niet lekker?

In mijn handen schuilt het vermogen jouw paard weer terug te brengen in balans. In mijn hart bevindt zich het vermogen jouw paard zijn gevoelens te kunnen begrijpen. Deze twee dingen samen kunnen er voor zorgen dat jouw paard weer gezond wordt en lekker in zijn vel komt te zitten.

Als paranormaal therapeut voor mensen en dieren behandel ik al ruim 17 jaar paarden. Paarden hebben niet het vermogen om in woorden duidelijk te maken wat hen dwars zit. Dat is jammer want zonder woorden is het voor de eigenaar vaak gokken wat er aan de hand is.

Healing zorgt er voor dat de delen van jouw paard die niet in balans zijn weer in balans gebracht worden. Als ik naast jouw paard sta dan voel ik in mijn lichaam wat jouw paard in zijn lichaam voelt. Zo weet ik waar ik jouw paard moet behandelen voor het beste resultaat. Ik bedenk niet wat jouw paard nodig heeft, jouw paard laat me voelen wat hij nodig heeft.

De energie die uit mijn handen stroomt, zorgt er voor dat de onbalans in het lichaam van jouw paard opgelost wordt of in ieder geval voor een groot deel verbetert waarbij het zelfgenezend vermogen van jouw paard de rest gaat doen.

Door mijn vermogen om via telepathie informatie op te vangen van jouw paard, kan ik je ook vertellen wat jouw paard dwars zit. Misschien valt het eten hem niet goed of heeft hij er last van dat jij bijvoorbeeld scheef in je zadel zit. Meestal behandel ik je paard 1 of 2 keer en is dat genoeg. Soms raad ik je aan een chiropractor, een osteopaat of een homeopaat te raadplegen.

As ik jouw paard behandel (en jij volgt mijn aanwijzingen op) dan kun je snel weer genieten van je lieve paardenvriend(je). Want een blij en gezond paard is goud waard.