Welkom in mijn leven, Eki

Welkom in mijn leven, Eki

Een paar weken geleden was ik bij een vriendin die prachtige paarden fokt. Vorig jaar heeft één van haar jonge paarden een ongeluk gehad. Kom even kijken naar dat ene geblesseerde paard zei ze. Nietsvermoedend liep ik mee. 2 minuten later vroeg ze of ik het paard wilde hebben. 

Ik liet het aanbod even bezinken en 2 dagen later zei ik JA, dat doe ik. Ik ga dit paard helpen dacht ik. Ik ga hem fysiek helpen, hem laten zien dat mensen GOED zijn en dat het leven een MOOI avontuur kan zijn.

En zo zijn we begonnen aan een reis. Een reis die dit prachtige paard van ‘een paard met een verleden’ naar ‘een paard met een geweldige toekomst brengt’ .

De dag na mijn besluit kwam mijn man Marco ‘s morgens vroeg de badkamer uit en zei: we noemen hem Eki. Eki klinkt als Equi, het Latijnse woord voor paard. Ki is het Japanse woord voor energie. En energie is precies waar ik de hele dag mee werk. Een schot in de Roos deze naam :-).

Welkom thuis Eki, we gaan er wat moois van maken.

Reacties zijn gesloten.