Telepathie

Telepathie

Soms zou je zo graag willen dat je je paard kunt verstaan. Dat je begrijpt wat hij bedoelt. Gelukkig is er een manier om te weten te komen wat de behoeftes van je paard zijn.

Telepathie is een effectieve manier om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt aan je paard. Telepathie geeft je de kans om je paard veel beter te gaan begrijpen.

Telepathie kun je uitstekend gebruiken als ‘gewoon vragen stellen’ niet werkt. Als je bijvoorbeeld iets wilt weten van je paard. Je kunt de vraagt wel in woorden stellen maar het antwoord krijg je niet in woorden terug.

Telepathie is een vorm van informatieoverdracht waarbij geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen. Het is een woordeloos gesprek tussen twee levende wezens die elkaar graag willen begrijpen. Jij wilt graag weten wat er met je paard aan de hand is en je paard wil heel graag vertellen wat hem dwars zit. Ik functioneer als vertaler voor jullie.

Er zijn twee manieren waarop ik jou en je paard kan helpen. Ik kan naar je paard toe komen en luisteren naar wat je paard je vertellen wilt. Of ik doe een consult op afstand. Je kunt me dan een foto sturen van je paard met de vragen erbij waar je graag antwoord op wilt. Via de foto maak ik contact met je paard. Ik voel via de foto hoe het met je paard gaat en wat hem dwars zit. De antwoorden op je vragen schrijf ik op en geef ik later op de dag telefonisch aan je door.