Roos

Roos

Mijn naam is Roos.

Ik wil mensen helpen hun paarden te begrijpen. Ik wil paarden helpen zich goed te voelen. Ik wil de brug zijn tussen paard en mens. De brug die verbinding maakt tussen mens en paard. Mens en paard die zo ontzettend veel van elkaar houden maar elkaar in essentie zo vaak niet begrijpen.

Een paard is een vluchtdier, is van nature bang en zijn grootste behoefte is vrijheid. Een mens is een roofdier, is recht door zee en zijn grootste behoefte is controle. Paard en mens spreken een andere taal, een compleet andere taal.

Wij halen paarden in ons leven en het is aan ons, de mensen, om er alles aan te doen onze paarden te begrijpen.

Alles in mij, iedere cel in mijn lichaam, is gericht op verbinding, op heling, op begrip. Ik wil mensen leren zien wat hun paard probeert te zeggen. Ik wil mensen leren begrijpen hoe ze goed voor hun paard kunnen zorgen.

Ik ben geboren met het vermogen te voelen wat anderen voelen en uit mijn handen komt een energie die genezing bewerkstelligt. Om mijn vermogens te verfijnen heb ik een 4-jarige HBO opleiding gevolgd tot paranormaal therapeut aan het Johan Borgman College. Daar leerde ik mijn energie effectief in te zetten.

Om er voor te zorgen dat ik dieren nog beter kon verstaan, heb ik meerdere cursussen Telepathie met dieren gevolgd bij Cecilia van der Drift. Deze cursussen hebben me enorm geholpen om dieren nog meer stem te geven. Om ze nog veel beter te kunnen verstaan.

In 2004 begon mijn eigen zoektocht naar het begrijpen van een paard. Mijn paard zei telkens NEE tegen me en na lange tijd begon ik in te zien dat ik iets moest veranderen.

Ik heb les gehad van veel verschillende instructeurs uit veel verschillende landen. Van iedere instructeur leerde ik iets. Na vele jaren hard werken, begreep ik ineens wat het allerbelangrijkste is in het samenzijn met je paard: je moet bereid zijn naar je paard te luisteren. Als je een goede leider voor je paard wilt zijn, moet je de behoeftes van je paard als hoogste prioriteit hebben.

Alle kennis die ik heb opgedaan wil ik graag met jou delen. Ik wil jou graag helpen je paard echt te gaan begrijpen. Ik wil je leren zo te communiceren dat je paard zich begrepen voelt. Ik wil je leren hoe je het beste uit jezelf en je paard kunt halen. Als je de goede vraag stelt op het juiste moment dan wil en kan je paard niets anders doen dan het goede antwoord geven. Dan komt er een echt gesprek. Een gesprek wat wellicht stroef begint maar beter en beter wordt. Zodat jouw paard niet alleen jouw beste vriend is maar jij ook de beste vriend van je paard wordt!

Investeren in de relatie met je paard, verdient zich dubbel en dwars terug. Ik weet het uit ervaring want een blij paard is goud waard!