Eki staat

Eki staat

Ineke (mijn beste vriendin) was vanavond mee naar Eki. Leuk om te ervaren dat ik me een stuk stoerder voel als we samen in dat weiland staan. We hebben zijn benen weer gewassen met betadine scrub. Na zijn dagelijkse rondje weiland zagen we Eki voor het eerst op 4 benen staan! Wat een mijlpaal. Wat zijn we daar blij mee.

Terwijl Ineke hem even later lekker aan het krabben was, ging ik ook met de spons langs zijn piemel. Daar hangt best wat rotzooi aan. Dus als ik dat schoner kan krijgen, graag. Geweldig hoe hij bereid is om mee te werken. Ik lette erg op zijn gewichtsverplaatsing. Als ik zag dat hij maar iets begon te bewegen dan haalde ik direct de spons van zijn lijf af. Zo leert Eki dat we naar hem luisteren.

Eki lekt vaak urine. Dat loopt gewoon zijn lijf uit. De laatste dagen merk ik dat hij veel minder lekt en het echt veel beter begint te gaan. Vanavond merkte ik dat als hij stress heeft, dus als ik iets vraag wat hij moeilijk vindt, dat hij dan weer begint te lekken.

Ineke heeft nog een stuk met hem gewandeld en dat heb ik op video gezet. Mooi referentiepunt voor later.

Reacties zijn gesloten.